Byggstädning

Få saker känns så fräscha och härliga som nyrenoverade rum. Tyvärr är renoveringsarbete ett rätt smutsigt jobb som kan lämna spår både på ytorna som renoveras och på huset i övrigt. Behöver du hjälp med att städa upp efter ett bygge eller en renovering - oavsett om det är ett mindre hobbyprojekt eller ett större bygge - så finns vi på Rosa Fjäril AB här för dig.

Byggstädning kapar steget mellan bygg och inflyttning

Slipdamm, sågspån, spår efter smutsiga arbetsskor, färgrester och små bitar maskeringstejp som envist sitter kvar där de inte borde. Renoveringar och byggnationer kan ibland smutsa ner lite mer än vad man är beredd på, och då kan det vara läge för en byggstädning. Vi på Rosa Fjäril har lång erfarenhet av att städa nyrenoverade och nybyggda ytor, exempelvis inför en inflyttning.

Vore det inte skönt att veta att allt byggdamm verkligen är helt borta innan möbler flyttas in i ett rum? Att såväl väggar som golv och tak är ordentligt avtorkade och att varje skrymsle och vrå är helt fritt från smuts? Vi på Rosa Fjäril vet vad som krävs för att skapa den där härligt nybyggda känslan.

Vad ingår i byggstädning?

En byggstädning är ett projekt på samma nivå som en flyttstädning. Målet är att göra ett nybyggt eller nyrenoverat hem (eller rum) klart för inflyttning. Nedsmutsningen efter ett bygge är dock en helt annan än den som förknippas med en normal flytt. Omständigheterna skiljer sig givetvis åt beroende på vad som gjorts men slutresultatet ska vara det samma - ett inflyttningsklart hem.

RUT – så funkar det

Uppfyller du villkoren för RUT betalar du bara 50% av arbetskostnaden. Det samlade maxbeloppet man kan köpa RUT och ROT- tjänster för är 150000kr/person och den samlade avdragsmöjligheten är 75000kr/person. Vi hanterar all administrering gällande RUT på fakturan samt till Skatteverket.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra tjänster. Chatta direkt med oss, eller kontakta oss via telefon, SMS eller e-post. Välkommen!

Kontaktuppgifter


Stationsvägen 4, 731 11 Kolsva
070-431 35 54

Kundservice Öppettider


Mån - Fre

08.00 – 16.30

Lördag - Söndag

Stängd