Fönsterputsning

Våra fönsterexperter gör dina fönster gnistrande rena. Snyggt och prydligt, utan ränder eller spill — och det går snabbt! Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning och erbjuder personlig service och skräddarsydda lösningar för just dina önskemål.

Vad kostar fönsterputsning?

Kostnaden för fönsterputsning beror givetvis på hur många fönster du har och hur de är placerade. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för putsning av just dina fönster. Givetvis gäller RUT-avdrag för våra fönsterputstjänster.

RUT – så funkar det

Uppfyller du villkoren för RUT betalar du bara 50% av arbetskostnaden. Det samlade maxbeloppet man kan köpa RUT och ROT- tjänster för är 150000kr/person och den samlade avdragsmöjligheten är 75000kr/person. Vi hanterar all administrering gällande RUT på fakturan samt till Skatteverket.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra tjänster. Chatta direkt med oss, eller kontakta oss via telefon, SMS eller e-post. Välkommen!

Kontaktuppgifter


Stationsvägen 4, 731 11 Kolsva
070-431 35 54

Kundservice Öppettider


Mån - Fre

08.00 – 16.30

Lördag - Söndag

Stängd