Varför välja oss


Våra grundläggande värderingar på Rosa Fjäril är att sätta våra kunder i fokus genom en ärlig och öppen kommunikation.

För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg, att arbetsutförandet ska vara effektiv och att våra kunder möts av god service. Är våra kunder nöjda med vår service så har vi lyckats med vårt uppdrag, allt till ett mycket lågt och förmånligt pris. Vi arbetar med fokus på bra kundkontakt, flexibilitet och god kvalité!

Vår företags- och personalpolicy

Alla som arbetar hos oss är ansvarsförsäkrade och har skrivit under ett sekretessavtal. Vid nyanställning begär vi utdrag ur belastningsregistret från samtliga som söker arbete hos oss. Vi anställer med omsorg och alla anställda genomgår en obligatoriskt intern introduktionsutbildning. Vi utför sporadiska kvalitetskontroller.

Alltid fast lågt pris för din städning…

Städföretaget med riktigt bra rutiner, smidiga lösningar, trevliga medarbetare och bättre priser. Med våra prisvärda städtjänster får du enkelt en prisbild av vad just din städning kommer att kosta.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra tjänster. Chatta direkt med oss, eller kontakta oss via telefon, SMS eller e-post. Välkommen!

Kontaktuppgifter


Stationsvägen 4, 731 11 Kolsva
070-431 35 54

Kundservice Öppettider


Mån - Fre

08.00 – 16.30

Lördag - Söndag

Stängd